Várak és erődített helyek a Kárpát-medencében

Valcsa - ValčaSzlovákiaFelvidékTuróc történelmi vármegye - Vár

  • Áttekintés
  • Fotók
  • Alaprajzok
  • Térkép
  • Szállás
GPS: É 49° 0.193 (49.003220)
K 49° 0.193 (49.003220)

Információk: Szlovákia középső területén, a Nagy és Kis Fátra hegységek által közrefogott Turóci-medencét déli irányból a 65. számú főúton közelíthetjük meg. A főútról Pribócnál nyugati irányba letérve közelítjük meg Valcsa helységet. Valcsa helységet a nyugati irányba hagyjuk el és a halastavakig megyünk autóval. A várat a halas-tavakat északra elkerülő erdőgazdasági úton (behajtani tilos tábla!) közelítjük meg. Megkerüljük a várdombot mert Északi irányból jutunk a legkönnyebben a várterületre, mely szabadon bejárható és fényképezhető.

Ha ezt az üzenetet látja, hirdetésblokkolója letiltotta a térkép betöltését. A hirdetésblokkolót a címsorban megjelenő adatvédelem vagy követés elleni védelem ikonokra kattintva kapcsolhatja ki.
Tekintse meg partnereink ajánlatait a bal oldali térképen, melyen minden szálláshelyet egy ármező jelöl. A térkép a kurzor segítségével mozgatható és nagyítható. További szálláshelyek betöltéséhez nagyítson rá egy településre. Az adott szálláshelyről további információ az ármezőkre kattintva érhető el.
Várak.hu mobil applikáció