Várak és erődített helyek a Kárpát-medencében

Máriabeszterce - Marija BistricaHorvátországHorvát-SzlavónországZágráb történelmi vármegye - Bisztrica (Stari grad Bistrica)

  • Áttekintés
  • Fotók
  • Alaprajzok
  • Térkép
  • Szállás
GPS: É 46° 1.398 (46.023300)
K 16° 5.346 (16.089100)

Információk: Bisztrica várához Máriabeszterce (Marija Bistrica) helységbe kell eljutnunk. A helységet a Letenye-Zábráb autópályáról érjük el. A pályát a komini lehajtón hagyjuk el, majd déli irányba fordulunk Hrastje irányába. Hrastje helységben Észak-nyugati irányba fordulunk és Oresje helységen keresztül érünk Máriabesztercébe. A várhoz a helységet északi irányba hagyjuk el és Donji Lackovici-ig megyünk. A helység közepén nyugati irányba fordulunk, a patak hídja után, jobbra, majd rögtön balra, Észak-nyugatnak tartunk. Erről az útról a második letérőnél jobbra, Északnak fordulunk. Amint elérünk az erdős területig parkolásra alkalmas helyet keresünk. Jobbra az utolsó ház után egy földút indul északi irányba az erdő mélyébe. Ezen az úton 10 perc alatt érünk a várterületre.

Ha ezt az üzenetet látja, hirdetésblokkolója letiltotta a térkép betöltését. A hirdetésblokkolót a címsorban megjelenő adatvédelem vagy követés elleni védelem ikonokra kattintva kapcsolhatja ki.
Tekintse meg partnereink ajánlatait a bal oldali térképen, melyen minden szálláshelyet egy ármező jelöl. A térkép a kurzor segítségével mozgatható és nagyítható. További szálláshelyek betöltéséhez nagyítson rá egy településre. Az adott szálláshelyről további információ az ármezőkre kattintva érhető el.
Várak.hu mobil applikáció