Várak és erődített helyek a Kárpát-medencében

Obrovác - ObrovacHorvátországDalmáciaDalmácia történelmi vármegye - Ó-Obrovác (Stari grad Obrovac)

  • Áttekintés
  • Fotók
  • Alaprajzok
  • Térkép
  • Szállás
GPS: É 44° 12.306 (44.205101)
K 44° 12.306 (44.205101)

Információk: Obrovác helységet a Zágráb-Zára autópályáról lehetséges. A pályát a Maslenica lejárónál hagyjuk el, Keletre fordulunk a D54 útra, majd a D547-esen Délnek.

Ó Obrovác várához a város délnek hagyjuk el, az elágazásnál Dél-keletnek fordulunk. Erről az útról Déliirányba kanyarodunk a Zremanja folyón levő gáthoz.

A gátnál parkolunk. A gáttól a folyó partján egy földúton nyugatnak tartva a part feletti gerince jutunk. A várhoz már csak a gerincen kell végig menni, a vár előtt leereszkedni a patakhoz, majd a másik oldalon felkapaszkodni. A várterület szabadon bejárható és fényképezhető.

 

Ha ezt az üzenetet látja, hirdetésblokkolója letiltotta a térkép betöltését. A hirdetésblokkolót a címsorban megjelenő adatvédelem vagy követés elleni védelem ikonokra kattintva kapcsolhatja ki.
Tekintse meg partnereink ajánlatait a bal oldali térképen, melyen minden szálláshelyet egy ármező jelöl. A térkép a kurzor segítségével mozgatható és nagyítható. További szálláshelyek betöltéséhez nagyítson rá egy településre. Az adott szálláshelyről további információ az ármezőkre kattintva érhető el.
Várak.hu mobil applikáció