Várak és erődített helyek a Kárpát-medencében

Fa vakrámás, 100% pamutra nyomtatott vászonkép

Történelmünk apró darabja, egy kedves emlék, egyedi dekoráció, vagy pusztán szívmelengető látvány? Csak Önön múlik!

Az oldalunkon elérhető több százezer fénykép és légifotó zöme megrendelhető nagy felbontásban, texturált vászonra nyomtatva. A fa vakkerettel és akasztóval ellátott, 100% pamutból készült minőségi vászonra fakulásmentes, akár 100 év tartósságú nyomat készül. A termék gyártása Magyarországon, kézzel történik.

A termékek megrendelésével oldalunk fenntartását és fejlesztését támogatja.

Tekintse meg leglátványosabb képeinket ide kattintva!
Ingyenes házhozszállítás
Magyarország területén
Fizetés átvételkor
Készpénzzel vagy bankkártyával
5-6 munkanapon belül
Kiszállítjuk a megadott címre
Méretek és árak

Az alábbi három méretet javasoljuk, de amennyiben eltérő arányú vagy méretű képet szeretne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a email címen.

30x40 cm
10 990 Ft
50x70 cm
15 990 Ft
40x55 cm
13 990 Ft
Legnépszerűbb képeink

Alább láthatók legkiválóbb képeink, de az oldalunkon szereplő több százezer kép többsége kerülhet vászonképre (ehhez kérjük, görgessen lejjebb a Megrendelés blokkhoz). Nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre.

Megrendelés

Megrendelt képek

  1. Válassza ki a kívánt képeket a fenti "Ezt választom" gombok segítségével, vagy egyéb oldalunkon megjelenő kép esetén a kép webcímének megadásával (jobb gomb, majd képcím/képhivatkozás másolása).
  2. Ha több képet szeretne, kattintson újra egy "Ezt választom" gombra, vagy válassza a "Még egy képet szeretnék" opciót.
  3. Válassza ki a megfelelő méreteket.
  4. Töltse ki a lenti mezőket, majd kattintson a Megrendelés gombra.

Elérhetőség

Számlázási adatok

Szállítási adatok

1. Üzemeltetői adatok

A webáruházat a Continus EC üzemelteti (továbbiakban Üzemeltető).

Székhely: 7625 Pécs, Nap u. 12/A

Cégjegyzékszám: 02-11-060081

Adószám: 24479633-2-02

Elektronikus elérhetőség: info [kukac] continus.hu

2. Vásárlási módok

A webáruházban leadott rendeléseket kizárólag a házhozszállítással teljesítjük, személyes átvételre nincs lehetőség. A csomagokat az MPL futárszolgálat szállítja a megadott címre. A szállítási határidőt az egyes termékek adatlapjain tüntetjük fel. Fizetés készpénzben és bankkártyával is lehetséges a szállítást végző futárnak. A termékek házhozszállítását csak Magyarország területén belül tudjuk garantálni, de igyekszünk egyéb igényeket is kiszolgálni.

3. A webáruházon keresztül történő vásárlás lépései

A rendelés nincs regisztrációhoz kötve, a megfelelő termék adatlapján választhatók ki annak opciói, majd az elérhetőségi, számlázási- és szállítási adatok kitöltését követően leadható a rendelés. A rendeléseket emailben igazoljuk vissza, azonban fenntartjuk a jogot a visszaigazolást követő elutasításra.

4. A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei

A Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II. 26.) számú kormányrendelet rendelkezései irányadók. Az elállási jog gyakorlásához írásban kell fordulni az Üzemeltetőhöz emailben, lehetőleg a visszaigazoló levélre válaszolva. A termék visszaküldését követően az Üzemeltető a megadott bankszámlaszámra visszautalja a Vásárló részére a szolgáltatás díját, melybe a fuvardíj is beletartozik.

5. Sérült, hibás termék javítása/cserélése

Sérült termékek cseréjét csak a futárszolgálat által felvett jegyzőkönyv birtokában tudjuk biztosítani, ezért kérjük a csomag átvétel előtti átvizsgálását. A csomag átvételével a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, így ezt követően kizárólag az elállási jog érvényesítésére nyílik lehetőség.

Jelen Általános Szerződési Feltételek hatályba lépésének ideje 2021. október 22.

Fotóink elérhetőek vászonképen!