Várak és erődített helyek a Kárpát-medencében

Magyar Várarchívum Alapítvány - www . varak . hu: Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt kívánunk!

  • Tartalom
  • Fotók

Kedves Látogatóink!

Köszönjük, hogy 2021-ben is látogatták honlapunkat és használták a mobil alkalmazásunkat! Az idei évben közel 300 helyszín frissült az oldalon és több mint 70 új helyszín került felvitelre. A közel negyedszázados gyűjtőmunkának köszönhetően honlapunk a legnagyobb váras adatbázis a kontinensen.

A következő évre komoly tervekkel és rengeteg látnivalóval készülünk. Az év folyamán kicsit átalakul a honlap szerkezete. Egységesebb átláthatóbb lesz, új funkciókkal bővül. A térképes keresés és maga a térkép megjelenítése is változni fog.

A következő évben is fő feladat lesz az országhatáron belüli helyszínek frissítése, illetve a még hiányzó helyszínek feldolgozása. Emellett a Felvidék lesz a másik fő feldolgozandó terület, amelyet a Karczag Ákos – Szabó Tibor: Felvidék és Kárpátalja erődített helyei című könyv nyomtatott kiadása kapcsán eddig nagy részben a kiadói kötöttségek miatt halasztottunk.

Reméljük, hogy 2022-ben is rengeteg túraötlettel és a hozzájuk tartozó bőséges információkkal tudjuk ellátni az érdeklődő látogatóinkat.

A szerkesztőség nevében Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Esztendőt kívánunk!

 

Várak.hu mobil applikáció